Bilder från idag























träning

Hej alla Bloggläsare

idag har jag och Elin varit i stallet nästan hela dagen.
vi var först och Putte och Tess. där vi red med Ronja och hadde kul!
sen cyklade jag och Elin till Madic och tränade han lite efter som att han inte är inriden så hjälper jag dom!
han var jätttteduktig idag och löd mig upp till 90% :'') tränade han ca 1 timme sen där efter kom min mamma och hämtade oss!
när vi hadde kommit hem käkade vi pizza :)

PussPuss Amanda!

Madic



hej igen alla!
hästen ni ser på bilden heter Madic och är 5 år gammal, jag var och hälsade på han idag och blev lite inomerad om hur han va att ta hand om, för det är såhär att jag ska rida in honom nu i sommar, så ja nu har jag ett sommar jobb ;) jag lärde känna honom bara idag men på söndag ska jag nog göra lite mer med honom...

när jag hadde varit hos han åkte jag och mamma hem och åt lunch med min lille bror, Mums, när vi hadde ätit klart åkte vi iväg till min lille brors fritids och lämnade han där sen körde mamma mig till stella, (stella är min foderhäst) tog in stella från hagen tog lite tid att få fatt  i henne men tillslut funkade ju :) borstade och gjorde hno fin sen red jag iväg till ridhuset, ibörjan var hon jätte hög i nacken men slappnade av efter hand. i ridhuset var hon jätte duktig. hon löd mig jätte bra tog även några varv barbacka, hon var lika fin då :')
på vägen hem var hon jätte lugn hon kunde skritta hela vägen hem annars brukar hon hoppa, studsa upp och ner tackta och hålla på, men nu var det ju också varmt och solen stekte så det kan ju vara därför !  idag var det sista gången jag red stella för denna veckan för i morron ska hon redan kl 7 på morronen åka iväg med sin ägare till någo western träning och kommer att va där hela helgen så jag får väll ta hennes andra hästr och rida dom! när jag kom tillbacka till stallet borstade jag och spolade av henne, hon tyckete no det var rätt så skönt iumed att det var så varmt. släpte ut henne sen i hagen hon hann bara äta i typ en kart sen hemtade jag henne igen så vi kunde last träna och hon gick super bar in i transporten =) när vi var klara med det kom min pappa och hämtade mig, så körde vi hem så satte jag mig här nere vid datan som vandligt!

hejdå ha dt så bra; Amanda

NY!

hej alla,
som ni ser har jag tagit bort min gammla blogg, men nu ska jag försöka att vara mer aktiv här inne.
om jag inte är det får ni säga till mig!!

pusshej Amanda

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0