samantha shike - When I had you (original song) Rösta








nu måste exakt alla rösta rösta varje dag :) http://www.topblip.com/video.i?cmd=list&search=samantha

STCC ;)

har precis kommit hem från ´knutstorp (ring knutstog STCC)
när vi (jag och pappa) kom dit hade vi yur med vädret men senare jaa.... ösregn :/
det var två motercyklar som välte men ingen skadade sig.

Grattis till Robin Rudhlm som kom på 3:e plats :)<3
som det ser ut nu så kommer han nog att vinna mästerskapet i porcen :) (stavning)

och det blev en 9:e plats för Johan Sturesson idag :/ men han kämpade bra, han fick ett knuff av richard göransson och sedan var han (richard) inne i rumpan på han hela tiden ! knuffade till han hela tiden!



!


snygge



Funderar på att köpa dessa sakerna ;) vad tycker ni ?=)

LÄS !!

Livsfarlig jakt på dyrbar metall

Det höga priset gör koppartjuvarna allt mer våghalsiga. Tidigt på torsdagsmorgonen dog en man som försökte klippa ner strömförande järnvägskabel i Mörarp. Hans kompanjon brännskadades svårt.

Bildmaterial

I höjd med Gruvgatan i Mörarp hänger den avklippta kabeln bredvid järnvägen. Här hittades en död man som troligtvis försökt klippa av den strömförande kabeln för att sälja metallen.HD/NST Stefan Ed

I höjd med Gruvgatan i Mörarp hänger den avklippta kabeln bredvid järnvägen. Här hittades en död man som troligtvis försökt klippa av den strömförande kabeln för att sälja metallen.HD/NST Stefan Ed


Helsingborg. – Det är första gången som jag har hört att någon omkommit i samband med kabelstöld. Det här en livsfarlig utveckling, säger Linus Eriksson, driftsområdeschef på Trafikverket för Skåne, Småland och Blekinge.

Vid halvfemtiden på torsdagsmorgonen larmade en lokförare polisen om att två personer rörde sig på järnvägsområdet i Mörarp. En halvtimme senare fick polisen ett nytt larm om att en person låg livlös på platsen. Mannen låg cirka 500 meter norr om stationen i Mörarp, i höjd med Gruvgatan.

I närheten av den döde 32-åringen hittade polisen en bultsax och avklippta kablar. Eftersom lokföraren sett två personer skickades en hundpatrull till platsen för att spåra, men inga fler personer hittades.

En timme senare kom en 55-årig brännskadad man in till Universitetsjukhuset i Lund och berättade att han varit med vid dödsolyckan. Han vårdas nu på intensivvårdsavdelningen med svåra brännskador. Hur han tagit sig till sjukhuset är oklart, mannen är ännu inte förhörd.

– Vi tror det är någon form av brottslig verksamhet, som kopparstöld, som gått fel, säger Calle Persson, informatör vid Skånepolisen.

Ledningen som männen klippt ner är en så kallad återledning som sitter längst in mot stolpen.

– Det farliga med återledningen är att den inte alltid är strömförande. Den leder bara ström när det kommer tåg, men tåget behöver inte vara helt nära. Det är antagligen det som hänt, att de börjat klippa i ledningen som blivit strömförande och då har de fått i sig 16 000 volt, säger Linus Eriksson.

Efter sabotaget stod tågtrafiken på sträckan still i drygt två timmar.

– Vi ser mycket allvarligt på det som skett. Man utsätter sig själv för livsfara och saboterar tågtrafiken.

Kopparstölderna vid järnvägen har ökat, inte minst i Helsingborgs- och Landskronaområdet.

– Vi kan se en tydlig utveckling. I kommunerna har man haft problem i flera år med stölder av kabel från arbetsplatser och koppartak och stuprör från äldre hus. Nu verkar det som kopparen börjar ta slut och byggarbetsplatser har blivit bättre på att låsa in den. Under det senaste året man börjat ge sig på järnvägsanläggningar. Tjuvarna har blivit allt mer desperata i sina försök att få tag på koppar, att man nu ger sig på strömförande kabel är både dumt och livsfarligt, säger Linus Eriksson.

Om tjuvarna hade lyckats få med sig en bit av återledningen så hade de ändå inte haft någon koppar att sälja. Den ledningen är nämligen gjord av virad aluminium med en stålvajer inuti.

Priset för skalad kopparkabel är i dag cirka 40 kronor kilot. Men det ändras nästan dagligen och har varit uppe i 50 kronor. För skalad aluminiumkabel får man en tia kilot.


duktiga lilla bus stella...

va hos stella idag :) red en liten runda med sami som tog typ bara en kvart. stella var riktigt duktig :) löd mig jätte bra kunde trava bakom sammi och putte när dom travade "iväg"  ibörjan skulle hon ju galoppera iväg men kunde få ner henne nästan direkt :) (hon har blevit så duktig) vi hade värkligen tur med vädret... när vi kom hem till stallet då började regna igen och himlen öppnade sig xD flätade stellas man. städade lite i stallet så det blev fint igen :P sen kom pappa och lille bror och hämtade mig xP

hejhej



busehäst

va hos Magic idag.
asså så tjock och hårig han har blevit :O

gick jätte bra att ta han i hagen men sen när jag skulle hoppa upp på honom fick han för sig att han skulle stegra innan jag kom up :P  red bort till Cobban (mimmis sköt häst) red ute på åkern med mimmi och jonna red där typ bara tio minuter sen gick vi in i stallet och nästan dikäckt när vi kom in så började regna och Hagla jätte mycket. satt in Magic i en av deras boxar och såklart så bajsade han löst :/ sen när det hade slutat regna så gick vi ut och last tränade Magic ;) så duktig han va :D i början var det lite läskigt men sen så gick han raka vägen in och stannade där hela tiden. kunde stänga bak bomen och allt annat. :) jag trodde faktist inte att han var så duktig :D red hem sen när vi lastat klart, och ja när jag skulle hoppa up på  han skulle han ju stegra rätt så högt bus ponni xD hade tänkt att ta med Magic till viarp på lördag men det var Stcc då så det gick inte :/

hejsvejs // Amanda




Film :)




Filmen har varit ute rätt så länge men har bara glömt att lägga in den här så nu kommer den ;)

Gulliga Ponny plutt

skola idag efter skolan åkte jag till Stella...
putsade lite innan jag tog in henne. sen när jag skulle gå ut i hagen så tittade stella på mig och gick nästan raka vägen till mig :') det var så sött gick fram till mig med öronen frammot och kunde ta på grimman diräkt :'D
på väg in från hagen såg Stella en majs kolv som hon skulle smaka åt upp hela majsen :P sött<3
satte in henne i boxen och öppnade fönstret så hon kunde titta ut, hon gnäggade nog bara två eller tre gånger :')
gölli plötten har blevit duktig :D<3
red med sammie till ridhuset. övade lite dressyr typ 5-10 min sen var det bara jag, Sammie och sally i ridhuset (där var en annan där innan också) så vi hade typ lite gymkana xD stella ölskade det, hon var riktigt pigg och berädd hela tiden...<3 som en gång när vi skulle typ trava över ett 20 cm hinder så smackade jag på LITE men hon for iväg i galopp xD gulliga plutt, heheh<33

RSS 2.0